Så idag tog jag den andra fulla dosen av methotrexaten och nu är det bara att vänta på “besked”. Denna vecka som har gått nu sedan jag tog methotrexaten förra gången har varit lite jobbig med tanke på att min mage har varit lite wacko, mång atoalett besök har det varit. Det som kan vara en anledning till är att jag sover väldigt dåligt men är kostant trött och sover kanske 10 timmar om dan. Asså jag är trött som när jag gick till sängs när jag vaknar och det blir inge bättre över dagen. Så nu får vi se den kommande veckan om det är vad jag har att förvänta mig.

Modo spelar mot Timrå ikväll och nu är det bara att kavla upp ärmarna och förbereda sig för alla smällar som kommer att flyga. Hoppas att Modo kan ta med sig momentet från SSK matchen och krossa dessa elproppar. FORZA MODO!!!!!!

Ha de gött

Lasse