I dag var det dags igen, jag tog 50% mer denna gång enligt doktorns upptrappnings stege. Direkt efteråt kom magontet som ett brev på posten, jag undrar hur magen känts om jag inte har haft Omeprazolen. Åkte till jobbet och blev rastlös och lätt illamående, irrade runt som en yr höna nåra timmar och funderade på om jag skulle gå på toaletten eller ta kolpulver. Var allmänt irriterad med extremt kort stubin så det blev nåra skopor åt höger och vänster, min chef fick nog de flesta. Kom hem och det var faan inge bättre här, min rumskompis har tydligen mens så kriget var ett faktum (tack gode gud för dörrar som går att stänga). Sitter nu och plitar på detta inlägg och skall strax fortsätta jobba på Modo Stockholms nya hemsida http://www.modosthlm.se och sedan blir det nog sängen… Mår fortfarande lite pyrt …. Värken har tilltagit i ryggslutet och handlederna, bara att knapra Orudis ….

Ha de gött

Lasse