Jag tog som sagt tidigare den första fulla dosen i torsdags, den kändes. Yrseln blev väldigt påtaglig under hela torsdagen och illamåendet var där hela tiden. Men “flipperspelsburken” den känsla jag fick första gången dök aldrig upp och det är jag glad för. Nu fjärde dagen efter full dos och känns det inte värre än så här så är det inga bekymmer med denna medicin. Det enda jag väntar på nu är de eventuella biverkningar som kan komma efter längre tids användande. Skall in till Karolinska på Måndagen den 5:e oktober för blodprover, levervärden och lungröntgen så vi får se och hoppas att de inte hittar något. Värken är ganska konstant fortfarande i min rygg och händer, mina knän kommer mer efter påfrestning och mina vrister lika så. Femte oktober, måste komma ihåg att ringa morsan och gratta henne också då hon blir ett år äldre.

Var på ishockey igår, såg Modo spela (ja det kallas så men jag har en massa andra ord för det uppträdandet) mot SSK och bägge lagen spelade uruselt, tyvär så spelade Modo sämst av de två och förlorade. Horava, Modos tränare måste verkligen ta fram piskan eller något och få fart på laget då det verkade som om INGEN var intresserad av att spela för att vinna. ENDA undantaget var den från Sundsvall inlånade Joakim Mattsson han försökte och var hungrig, men vad gör det när resten av laget funderade på vilken film de visar på bussen hem.

Ha de gött

Lasse