Nu är det ju ett tag sedan jag skrev något här så jag känner att jag måste uppdatera mig.

Torsdagarna med Methotrexate går med automatik nu, illamåendet blir lättare och lättare att hantera och yrseln är nästan obefintlig. De följande två dagarna med Folacinet är jobbigare för magen så det är bra att jag har omeprasolen. Kroppen verkar inte riktigt vara med på medicineringen då jag inte känner nån större skillnad i min rygg, knän eller händer, om det är någon skillnad så är det att jag har blivit mer medveten om mina “problem” områden.

Jag fick första vaccineringen mot grissjukan måndagen den 19/10-09 och den var inte alls så farlig som folk skriver och tror, jag blev lite varm första dagen och öm där de injicerade mig i övrigt kände jag ingen skillnad alls. Nu skall jag ta uppdateringssprutan typ nästa vecka (V. 46) och även vaccinera mig mot lunginflammation och pneumokocker, många sprutor blir det. På tal om många sprutor så skall jag även starta på en ny medicinering, Humira som jag själv ska injicera var 14:e dag så det blir toppen *sarkastisk smilie*. Den är också väldigt dålig för mitt immunsystem och vitablodkroppar så det blir ännu mer försiktighet runt sjuka människor mm …

Nä nu är jag less för idag.

Ha de gött

Lasse