Marschen mot mitt nya liv.

Idag startar jag på Methotrexaten … Så nu får vi se hur jag mår om någon timme.

Det skojiga med denna medicin är att jag nog kommer att äta den i ca 12 månader för att bryta till min kropp så att jag kan trappa ner till en enklare medicin efteråt. Men undertiden så skall jag gå på regelbundna läkarbesök (varannan vecka) för lungröntgen och levervärden.

Bechterews är en intressant sjukdom på sitt sätt, i grova drag kan man säga att den på ett avancerat sätt säger åt dig : “Upp från röven och starta rör på dig din late jävel” så det är nästa steg, sjukgymnastiken (mental notering : ring doktorn och fråga efter remissen) måste igång. Upp från röven, hahh det säger min syster till mig varje dag (kanske hon är bechterews i mänsklig förklädnad?) och så kommer det att bli. Sedan så påverkar ju som de säger medicinen levern väldigt starkt så alkoholen är nu historia, åtminstone under den tid jag äter denna. Vi får se vad som händer efter jag får byta, men som det känns nu så kan jag lika gärna vara utan då med…. men det är då det….

Jag kommer att skriva mera löpande och förhoppningsvis lite mera ingående eftersom detta på går.

Ha de gött

Lasse.